dag 4 Orlando en Palm Coast, FL - Reisverslag uit Palm Coast, Verenigde Staten van John - WaarBenJij.nu dag 4 Orlando en Palm Coast, FL - Reisverslag uit Palm Coast, Verenigde Staten van John - WaarBenJij.nu

dag 4 Orlando en Palm Coast, FL

Door: John

Blijf op de hoogte en volg John

06 Juni 2010 | Verenigde Staten, Palm Coast

Na een paar uurtjes slaap, ging om 6 uur de wekker al weer. Tijd om te douchen en alle 'I Love New York' t-shirts bij in de rugzak te proppen. Want om 7:15 stond Raul al weer voor het hotel met zijn blauwe Shuttle-busje om ons naar het vliegveld te brengen.
Onwerkelijk lege straten in New York op deze vroege zondagochtend trouwens. Iets waar ook Raul nogal schik in leek te hebben, gezien zijn rijgedrag; het is 'm gegund want de rest van de week staat ie gewoon weer in de file op de New Jersey Turnpike en de rest van stad.

Lekker rustig op Newark Liberty International Airport. Effe ingechecked, wat gegeten, beetje geinternet en de piloten van de Boeing 757 verwelkomd die ons naar Orlando gaat brengen, ruim 2 uur vliegen. 't Is eigenlijk net als de trein nemen op deze manier.

Auto opgehaald bij Hertz op het vliegveld: een hele stoere rode Ford Mustang cabrio uit 2010 !. Gelukkig kan het dak ook gewoon dicht en zit er airco in, want toen we wegraden gaf de thermometer 98 graden Fahrenheit aan, ruim 37 graden Celcius.

Zo, na alle gekte van New York is een beetje rondrijden in Florida met de radio aan wel lekker zeg. Een hele andere omgeving hier.
Nu anderhalf uur naar het noorden, naar Palm Coast, aan de oostkust van Florida. Hier wonen kenissen van mijn ouders, die jaren geleden naar Florida zijn vertrokken.
We werden zeer gastvrij ontvangen door Louis. Wat een prachtig huis, en lekker koel. Na een heerlijke maaltijd zijn we even een stukje met z'n drieën gaan rijden. Eerst even naar de plaatselijke Wallmart en daarna langs de kustweg maar de meest fantastische huizen staan.
Alles ziet er hier ontzettend schoon en verzorgd uit. Louis vertelde dat je zelfs een boete kunt krijgen wanneer je je gras niet op tijd maait.
Na even met de voetjes in de Atlantische Oceaan te hebben gestaan, terug naar 'huis'. Wel lekker weer gewoon even Nederlands te kunnen kletsen. Een biertje gedronken, vroeg naar bed.

Zie de foto's op: