dag 9 Memphis, TN
Door: John
Blijf op de hoogte en volg John
11 Juni 2010 | Verenigde Staten, Memphis
Van Nashville naar Memphis
In tegenstelling tot gisteren vandaag maar 's vroeg opgestaan, om 7:30. Spullen ingepakt en even snel gebruik gemaakt van het continental breakfast van de Fiddler's Inn. Ok, dit was wel weer een nieuw culinair dieptepunt. Buiten de gebruikelijke kleffe bagels, donuts, muffins, wit brood, dit keer geen melk, en koffie die meer op thee leek.
Om de hoek zit het Dukes of Hazard "museum": een verzameling jaren 80 prullaria, met een oranje General Lee voor de deur met uiteraard een souvenir winkeltje.
Met een glimlach op weg gegaan naar Memphis nadat een Nashvillian bij het hotel het volgende raadsel voor me had: "A Mexican, a Puerto Rican and an African-American are sitting in a car. Who is driving ?" Antwoord: "The police". Het begrip "redneck" is me bij deze helemaal duidelijk.
Memphis is erg warm, graadje of 35. Hotel gevonden vlak bij het centrum (Beale Street).
Sightseeing lokatie 1 hebben we vanavond al gehad: Hooters. Het uitgaansgedeelte van Beale Street is aan alle kanten afgesloten door de politie. Als je naar binnen wil, wordt je eerst gefouilleerd en gescand met een metaaldetector. Veilig idee wel, maar van de andere kant is Beale Street in Memphis Tennessee op vrijdagavond laat toch wel een tikje intimiderend voor Maas en Waalse jongen.
Zie de foto's op:
En nu ook de weblog van Arjan:
Zie de foto's op:
En nu ook de weblog van Arjan:
13 Juni 2010 - 17:45
Hannie:
zondag 13 juni 19.40
Ziet er gezellig uit.
Wat zullen jullie de ogen uitkijken bij al dit muziek geschiedenis.
toch beginnen we je te missen, nog 'n leuke week en geniet er van.
Gr. Geread en Hannie